Skip to main content

Veilig video vergaderen via een video server in eigen beheer?

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsadres

Veilig Video Vergaderen
Keizer Karelplein 32 Q
6511 NH Nijmegen
(Bezoek alleen na afspraak)

Postadres

Veilig Video Vergaderen
T.n.v. Peter Martin
Galiciestraat 35
6663 NR Lent

Contact:

Telefoon: +31 (0) 644214500
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Geregistreerd:

Veilig Video Vergaderen is een handelsnaam van db8.nl
Vermelding in het Handelsregister van Kamer van Koophandel Gelderland-Zuid onder nummer: 09147268
BTW-nummer: NL001973326B63

Peter Martin

Peter MartinPeter is dol op de vrijheid en mogelijkheden die open source-software biedt, evenals het delen van kennis. Hij is sinds 2005 actief in de internationale Joomla-community: eerst als een gewone forumgebruiker en later als Global Moderator op het Joomla-forum. In het verleden was hij actief in het Community Leadership Team, Operations Department Coordinator, Joomla Raad van Bestuur en Google Summer of Code mentor. In Nederland helpt hij met het organiseren van Joomla Pizza Bugs en Fun-evenementen, en de Nederlandse Joomla Developers-groep.

Sinds 2005 ondersteunt Peter met zijn eigen bedrijf db8.nl  bedrijven en organisaties met Joomla-implementaties, ondersteuning en maatwerk programmeren van Joomla extensies.

Verder is hij een enthousiast Linux gebruiker, mede-organiseert Linux Usergroup Nijmegen  en woont met zijn gezin in Nijmegen.

Oscar Buse

Oscar BuseOscar is sinds hij in aanraking kwam met Linux in 1994 alleen maar  enthousiaster geworden. Het duurde dan ook niet lang toen hij in 1997 zijn eigen bedrijf "KwaLinux Trainingen" oprichtte om zijn kennis over Linux en Open Source te delen. Ook als mede-organisator van linuxnijmegen.nl zet Oscar zich hiervoor in.

Daarnaast heeft hij altijd bij vele bedrijven aan de Linux knoppen gezeten wat betreft systeembeheer en ontwikkeling. Inmiddels is hij LPIC-2 gecertificeerd. Met zijn kennis helpt Oscar mee met de veilige en goede opzet van de diensten van https://veilig-video-vergaderen.nl

Naast deze hobby sport en reist Oscar graag en woont hij naar volle tevredenheid in het mooie centrum van Nijmegen.